Wedding couture & uniek maatwerk

WEDDING COUTURE & UNIEK MAATWERK

Dress i do!

Trouwen is feesten en opkleden. Een roes van vrienden, liefde en emoties. Het is jullie dag, jullie uitdaging, … jouw trouwjurk.

Oh my dress!

Een schitterend kleed die de fonkel in je ogen weerspiegelt. Een mengeling van gevoel, imperfecties en elegantie in een kledingstuk dat je om het lijf gegoten is. Voor elke gelegenheid een exclusief kledingstuk waarin je ongeëvenaard zal stralen.

Dit is alvast de ambitie van PROUD MARIE.

 

PROUD LADY

Marie, de trotse Gentse couturière van PROUD MARIE, is getrouwd met haar job. Haar aanpak is uiterst persoonlijk en grenzeloos gepassioneerd. Ze is een slow fashionista’s die jouw verhaal van naaldje tot draadje vertaalt in een uniek ontwerp. Bohemien chique, tijdloos elegant of gedurfd rock ‘n roll, ze neemt alle tijd voor jou en jouw jurk. Van een hip moodboard, een restje rommelmarktkant tot de trouwjurk van je mama, …

 

PROUD TO BE SLOW

Slow Fashion is de mode die respect heeft voor maker en drager,  kennis en ambacht, voor mens en natuur. Slow Fashion is tevens de tijdloze mode. Want schoonheid en elegantie zijn niet gebonden aan seizoenen en modegrillen.

Maatwerk van Proud Marie is Slow Fashion. Want dat wat op jouw maat en naar jouw smaak wordt gemaakt, is het begin van een mooi verhaal van wederzijds respect tussen jou, je kledigstuk en je kleerkast. Een verhaal waarin veel oh’s en ah’s weerklinken en die eindigt met een “…en ze leefden nog lang en gelukkig”

SEE PROUD CUSTOMERS

MEET PROUD MARIE