Wedding couture & uniek maatwerk

WEDDING COUTURE & UNIEK MAATWERK

Trouwen is feesten en opkleden. Een roes van vrienden, liefde en emoties. Het is jullie dag, jullie uitdaging, … jouw trouwjurk. Wellicht het meest memorabele en meest gefotografeerde kleed van je leven! Een exclusief trouwkleed waarin je ongeëvenaard zal stralen naast je levensgezel.

Dress i do!

Flaneren is jezelf zijn en je ernaar kleden. Een mengeling van gevoel, imperfecties en elegantie. Je van je mooiste kant laten zien met een kledingstuk dat je om het lijf gegoten is. Een schitterend kleed die de fonkel in je ogen weerspiegelt. Voor elke gelegenheid een exclusief kledingstuk waarin je ongeëvenaard zal stralen met je mooiste zelf.

Oh my dress!

Dit is alvast de ambitie van de ladies van PROUD MARIE.

 

PROUD LADIES

Anne & Marie, de twee trotse Gentse couturières van PROUD MARIE, zijn getrouwd met hun job. Hun aanpak is uiterst persoonlijk en grenzeloos gepassioneerd. Het zijn slow fashionista’s die jouw verhaal van naaldje tot draadje vertalen in een uniek ontwerp. Bohemien chique, tijdloos elegant of gedurfd rock ‘n roll, ze nemen alle tijd voor jou en jouw jurk. Van een hip moodboard, een restje rommelmarktkant tot de trouwjurk van je mama, … voor jouw kleed gaan ze tot het uiterste.

 

PROUD TO BE SLOW

Slow Fashion is de mode die respect heeft voor maker en drager, voor mens en natuur. Slow Fashion is tevens de tijdloze mode. Want schoonheid en elegantie zijn niet gebonden aan seizoenen en modegrillen.

Maatwerk van Proud Marie is Slow Fashion. Want dat wat op jouw maat en naar jouw smaak wordt gemaakt, is het begin van een mooi verhaal van wederzijds respect tussen jou, je kledigstuk en je kleerkast. Een verhaal waarin veel oh’s en ah’s weerklinken en die eindigt met een “…en ze leefden nog lang en gelukkig”

SEE PROUD CUSTOMERS

MEET PROUD MARIE